Nu er der virkelig stille i dojo’en – på den fede måde…

På trods af vores, efterhånden lange, fravær fra vores hverdag og karatetræning, er det ikke alt der står stille i klubbens lokaler.

Da vi oprindeligt indrettede vores nye dojo måtte vi tage alle loftspladerne ned for at få ekstra højde i lokalet. Men de mange hårde betonflader og gulvmåtter betød imidlertid, at akustikken i lokalet blev rigtig dårlig, og selvom vi nok var flere der glædede os over et ekstra rungende kiai, blev det hele lidt anstrengt i længden.

Vores fundraiser søgte derfor i februar måned Nordea Fonden om støtte til indkøb og opsætning af akustik plader i lokalet, og i maj måned modtog vi 30.806 kr til projektet. Det er et virkelig flot bidrag som Nordea Fonden har tildelt os og uden denne støtte ville vi i meget lang tid endnu skulle døje med de dårlige lydforhold.

MEN NU ER DET SLUT. I dag blev de nye plader sat op og så er det bare om at krydse fingre for at vi snart kan komme tilbage i vores top tunede lokaler (som nu kræver ekstra høje kiai’s)